International guests please see our English menu
U kunt kiezen uit verschillende menu’s of een keuze maken uit onze, regelmatig wisselende, kaart
LUNCHMENU
Voorgerecht en hoofdgerecht
inclusief koffie of thee
2 gangen
€ 34
SIGNATUUR
Fris, zoet, zuur, zilt, bitter, umami
3 gangen € 45 Wijnarrangement 3 gangen € 25,50
4 gangen € 57,50 Wijnarrangement 4 gangen € 34
5 gangen € 70 Wijnarrangement 5 gangen € 42,50
6 gangen € 82,50 Wijnarrangement 6 gangen € 51
ONZE KAART
Een greep uit onze regelmatig wisselende kaart
DOYY BITES
Ganzenlever
Gebakken ganzenlever, Madeira, appel, aceto
€ 22,50
Perle noir oester cru
Citroen, bieslook, wijnazijn
€ 4 p/st
Perle noir oester lauwwarm
Roerei, kaviaar, Champagneschuim
€ 10 p/st
Perle noir oester mango
Foyot, yuzu, curry
€ 6 p/st
Perle noir oester prei
Bieslook, prei beurre blanc, kaviaar
€ 10 p/st
VOORGERECHTEN
Hamachi
Groene curry, laos, artisjok
€ 18
Steak tartaar
Parmezaan, eidooier, pesto
€ 20
Ganzenlever / Paling
Dashi, chiboust, ui
€ 22
DOYY KAVIAAR
De beste kwaliteit kaviaar geselecteerd door
onze Caviar Master Ilham Iskenderov
Perle noir oester prei
Bieslook, prei beurre blanc, kaviaar
€ 10 p/st
Perle noir oester lauwwarm
Roerei, kaviaar, Champagneschuim
€ 10 p/st
Vanille
Vanille ijs, kaviaar, olijfolie, Champagne sabayon
€ 20
SUPPLEMENT KAVIAAR
10 gram € 20
50 gram € 99
100 gram € 198
HOOFDGERECHTEN
Rossini
Chateaubriand, gebakken ganzenlever
€ 42
Lam
Witte asperge, dragon, miso
€ 35
½ Kreeft
Van de plancha, lookboter, bisque
€ 33
Black cod
Mango, specerijen, wortel
€ 36
NAGERECHTEN
Aardpeer
Pure chocolade, Frangelico, bloedsinaasappel
€ 18
Passievrucht
Kokos, curry, citroengras
€ 20
Kaas
5 met zorg geselecteerde kazen van ‘Fromagerie Guillaume’
€ 20
Heeft u of een van uw tafelgenoten last van een allergie? Vertel het ons en wij zorgen voor een passend alternatief.