International guests please see our English menu
U kunt kiezen uit verschillende menu’s of een keuze maken uit onze, regelmatig wisselende, kaart
LUNCHMENU
2 GANGEN
Voorgerecht | hoofdgerecht | koffie of thee
€ 34
3 GANGEN
Voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht
€ 45
SIGNATUURMENU
ZOET | ZUUR | ZOUT | BITTER | UMAMI
Een seizoensgebonden verrassingsmenu
gecreëerd door onze Brigade de Cuisine
onder leiding van chef-kok Daan van Lieshout.
In dit menu combineren wij
alle bovenstaande smaken.
4 gangen signatuur € 60
Wijnarrangement 4 gangen € 34
5 gangen signatuur € 75
Wijnarrangement 5 gangen € 42,50
6 gangen signatuur € 90
Wijnarrangement 6 gangen € 51
ONZE KAART
Een greep uit onze regelmatig wisselende kaart
DOYY BITES
Ganzenlever
Gebakken ganzenlever | Madeira | appel | Aceto
€ 22,50
Perle noire oester cru
Citroen | bieslook | wijnazijn
€ 5 p/st
Perle noire oester lauwwarm
Roerei | kaviaar | Champagneschuim
€ 10 p/st
DOYY KAVIAAR
De beste kwaliteit kaviaar geselecteerd door
onze Caviar Master.
Perle noire oester lauwwarm
Roerei | kaviaar | Champagneschuim
€ 10 p/st
SUPPLEMENT KAVIAAR
Lepel kaviaar € 12,50
50 gram € 99
100 gram € 198
VOORGERECHTEN
Zalm
Mierikswortel | aardappel | groene kruiden
€ 20
Steak tartaar
Parmezaan | eidooier | pesto
€ 20
Langoustine
Bisque | wortel | dragon
€ 25
HOOFDGERECHTEN
Rossini
Chateaubriand | gebakken ganzenlever
€ 42
Lam
Witte asperge | bernaise | tuinbonen
€ 36
½ Kreeft
Van de plancha | lookboter | bisque
€ 33
Zeebaars
Ananas | knol | Vandouvan
€ 36
NAGERECHTEN
Blauwe bes
Yoghurt | Earl Grey | citroenverbena
€ 18
Framboos
Hazelnoot | Yuzu | amandel
€ 20
Vanille
Vanille ijs | kaviaar | olijfolie
€ 35
Kaas
Selectie van kazen van “Fromagerie Guillaume”
€ 20
(supplement in plaats van nagerecht)
€ 10
Heeft u of een van uw tafelgenoten last van een allergie? Vertel het ons en wij zorgen voor een passend alternatief.