MAAK KENNIS MET DE MENSEN ACHTER DOYY

YAVUZ

Yavuz is gastheer bij Doyy. Zijn roots liggen in Azerbeidzjaan en Turkije maar hij is opgegroeid in Eindhoven.

“In mijn cultuur staan lekker eten en gastvrijheid centraal, die filosofie hanteren we ook bij Doyy. Wij zorgen ervoor dat het de gast aan niets ontbreekt tijdens een onvergetelijke culinaire avond”.

Voordat Yavuz samen met Cas Doyy oprichtte was hij directeur bij Anna Dutch Caviar. Hierdoor werkt Doyy nauw samen met de enige Nederlandse producent van duurzaam gekweekte kaviaar. Yavuz heet u graag welkom bij Doyy om de sfeer en de gastvrijheid te beleven maar vooral de heerlijke gerechten te proeven.

CAS

Cas is de chef-kok bij Doyy. Cas wilde als kind al kok worden en heeft tijdens zijn opleiding bij verschillende toprestaurants gewerkt zoals Wiesen in Eindhoven, Wollerich in Sint-Oedenrode en Tribeca in Heeze.

“Ik kan veel in mijn werk kwijt; mijn ideeën, ambities en mijn creativiteit. Ik ben ook een echte perfectionist. Een gerecht komt nooit zomaar op de kaart terecht. Ik begin bij de basis en blijf perfectioneren. De balans tussen smaken vervolmaken. Zoet, zuur, bitter, zout en umami. Net zolang totdat ik een perfect gerecht heb. Smaak staat voor mij op nummer één.”

Wil jij ook werken bij Doyy? Kijk dan op onze vacaturepagina